Uncategorized

Shkrimi i listave të suksesshme të pronave komerciale për treg

Kur shkruani listat e pronave komerciale për tregun e Mbretërisë së Bashkuar, sigurohuni që të deklaroni përfitimet e pronës suaj dhe jo thjesht një listë karakteristikash, përfitimet janë gjërat specifike që blerësi juaj perspektiv do të përfitojë nga posedimi i pronës tuaj të paluajtshme industriale. Duke pasur parasysh këtë kur postimi pa pagesë i pasurive të patundshme komerciale Diber shkruani listat tuaja, ose duke u siguruar që ndërmjetësit tuaj të pasurive të patundshme komerciale e bëjnë këtë, do të krijojë lista më emocionale dhe bindëse. Gjithmonë mbani mend se njerëzit gjithmonë do të blejnë me zemër dhe do të racionalizohen më vonë. Për këtë arsye, ju duhet të kapni emocionet e tyre me të gjitha përfitimet e pronës tregtare për shitje; sigurisht, do të përfshini edhe veçoritë, në mënyrë që më vonë, kur të racionalizohen, të mund të kontrollojnë gjithashtu nëse i kishit tiparet që ata kërkonin.

Gjithmonë kërkojuni atyre që t’ju kontaktojnë për çmimin për listimet e pronave tuaja komerciale

Në reklamat tuaja, sigurohuni që t’i kërkoni blerësit t’ju kontaktojë për çmimin. Kjo hap një kanal komunikimi që ju lejon të flisni me ta dhe të kuptoni saktësisht se çfarë kërkojnë, komunikimi është një element i rëndësishëm në çdo listim komercial të pasurive të paluajtshme. Kjo ju pengon të humbni zakonin e njerëzve që thjesht skanojnë një listë të pronave komerciale duke kërkuar çmimin më të lirë. Duke mos qenë aq paraprak, ju e bëni menjëherë listën tuaj të dallohet nga të tjerët dhe e bëni atë në më shumë lista të shkurtra.

Keni agjentë me përvojë të pronave komerciale të shikojnë listën tuaj

Përpara se të lejoni një klient të vetëm të shikojë ndonjë nga listimet tuaja, sigurohuni që të merrni një agjent listimi për të parë atë që keni shkruar. Njerëzit më të mirë për këtë punë janë ndërmjetësit komercialë pasi ata kanë parë shumë listime në kohën e tyre dhe do të kenë një ide të mirë se çfarë funksionon dhe çfarë jo. Mos kini turp të kërkoni këtë kritikë, përfitimet në fund peshojnë shumë më tepër se çfarëdo shqetësimi që ju ndieni kur i kërkoni dikujt të kritikojë punën tuaj.

Gjithmonë sigurohuni që të përfshini sa më shumë fotografi që të jetë e mundur në listimin tuaj

Qeniet njerëzore janë shumë vizuale dhe gjithashtu në thelb të dyshimta, kjo është po aq e vërtetë në MB sa edhe kudo tjetër, prandaj në listat tuaja të pronave komerciale përpiquni të ofroni sa më shumë imazhe të jetë e mundur. Sa më shumë foto që jepni në listën tuaj aq më transparente dukeni, sikur nuk keni asgjë për të fshehur, gjë që sigurisht supozojmë se nuk e keni. Kjo është një nga pikat më të rëndësishme, mos ngurroni të bëni testimin tuaj, krijoni një listë me fotografi të bollshme dhe krijoni një me pak ose aspak foto dhe shikoni se cila do të marrë më shumë përgjigje, mendoj se do të befasoheni këndshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *